Dataskyddsförordningen GDPR

Hej,

Nu har den nya dataskyddsförordningen (GDPR) börjat gälla och vi vill informera om hur vi hanterar personuppgifter i Ystad Karateklubb.

Vi använder Idrott-on-Line till vårt medlemsregister och när ni registrerade er är där lämnade ni också samtycke till att YKK får hantera era personuppgifter.

Vi har i huvudsak fyra syften med hanteringen:
1) Medlemsregister. Vi behöver ha relevant och aktuell information om våra medlemmar.
2) Rapportering. När vi söker kommunala och statliga bidrag behöver vi redovisa medlemsantal, träningspass och aktiviteter.
3) Statistik. Till exempel inför gradering behöver en karateka ha tränat ett visst antal pass.
4) Information till medlemmar. Göra utskick gällande allt från fakturor till information om gradering, träningsläger mm.

Vem kan se era uppgifter:
Tillgång till medlemsuppgifter är begränsad till klubbens funktionärer och endast ett fåtal styrelsemedlemmar har tillgång till registrets fulla innehåll och det är för att kunna administrera klubben.

Gallring:
Vi gallrar löpande ur medlemmar som vi bedömer har slutat för gott på klubben. Önskar någon en förtida gallring går det bra att meddela via mail till This is a mailto link

Har ni frågor får ni gärna maila dem till This is a mailto link

budonord190

Teleservice_4.0_300x86px_vitbg